пʼятницю, 7 лютого 2020 р.

Педагогічна конференція «Підвищення ефективності роботи за дистанційною та електронною формами навчання на платформі MOODLE»

10 січня у рамках педагогічних читань у Роменському ВПУ відбулася конференція «Підвищення ефективності роботи за дистанційною та електронною формами навчання на платформі MOODLE».
Фото.


Фото.
На фото: традиційно напочатку року в навчальному закладі проходять педагогічні читання
Методист Давиденко Т. І. вказала, що система електронного навчання MOODLE надає можливість проектувати, створювати та керувати інформаційно-навчальними ресурсами навчального закладу. Вона є достатньо гнучкою: викладач самостійно проектує дистанційний курс та управляє ним, тобто власноруч контролює доступ до своїх курсів, використовуючи часові обмеження.
Фото.
На фото: коротко про можливості системи електронного навчання MOODLE розповіла методист училища Тетяна Давиденко
Голови методичних комісій Яцменко С. М., Карпенко В. А., Рибкіна В. В., Філімонова О. А. та Олійник Г. В. розповіли про напрацювання у даному напрямку всіх членів методичних комісій та продемонстрували створені викладачами відповідні курси з різних предметів.
Викладачі у власні дистанційні курси додали різні елементи: лекції, практичні завдання, презентації, таблиці, схеми, графіки, відеоматеріали, посилання в мережу Інтернет, електронні версії підручників, допоміжні файли, тести та інші матеріали. Наочно продемонстрували виконання учнями завдань через журнал оцінок.
Фото.
Фото.
На фото: голови методичних комісій розповіли присутнім про свої напрацювання
Усі присутні ще раз переконалися, що MOODLE – це система для створення інформаційно-освітнього середовища навчального закладу, яка орієнтована, насамперед, на забезпечення інтерактивної взаємодії між учасниками навчального процесу, застосовується для організації як заочного та дистанційного навчання, так і для підтримки очного навчання.
Фото.
На фото: заступник директора Тетяна Рукавичка закликала педагогічних працівників активно використовувати систему MOODLE в своїй роботі

Немає коментарів:

Дописати коментар